Билбао съвсем попари шампионските амбиции на Севиля


Билбао съвсем попари шампионските амбиции на Севиля
Снимка: Getty Images/Gulliver

1791 0

Отборът на Атлетик Билбао победи у дома с 2:0 Севиля в среща от 19-ия кръг на Ла Лига. Така баските записаха ценен успех и поеха глътка въздух в битката за оцеляване, като вече са на три точки пред Райо Валекано, който е точно под чертата.

Андалусийци, от своя страна, пропуснаха възможността да се доближат отново на две точки от втория Атлетико Мадрид, който по-рано постигна минимален успех у дома с 1:0 над Леванте. В следващия кръг Атлетик Билбао гостува на друг закъсал тим в лицето на Виляреал, докато Севиля пътува до столицата за среща с Реал Мадрид.

Двубоят на ""Сан Мамес“ започна по-добре за изпитващия проблеми през сезона домакин, който поведе в 23-та минута след точната интервенция на Иняки Уилямс, който получи асистенция от Иниго Кордоба. Резултатът до почивката остана непроменен. През второто полувреме отново Уилямс се оказа сред реализаторите след гола си в 84-та минута. Този път подаването бе на Дани Гарсия.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички