Безумие - предлагат Клоп за заместник на Луис Енрике


Безумие - предлагат Клоп за заместник на Луис Енрике
Снимка: Guliver/GettyImages

5583 0

Английските медии очевидно няма какво да правят в неделя, като по този повод от "Daily Mirror" решиха да пратят Юрген Клоп в Барселона за наследник на Луис Енрике.

Както е известно, испанският специалист не е подновил договора си с тима и е много вероятно да не го направи, ако "блаугранас" не подобрят представянето си през сезона. В момента отборът изостава на 4 точки от Реал Мадрид и е с мач повече от "белия балет", а освен това е пред отпадане в Шампионска лига след звучен шамар и загуба с 4:0 от ПСЖ в Париж.

Треньорът сам ще избере дали да поднови договора си и, ако не го направи, английската медия пише, че Барселона ще "атакува" Юрген Клоп. През този сезон обаче германецът подписа 6-годишен контракт с тима от "Анфийлд" и няма никакво намерение да напуска, докато не изпълни целите си с 18-кратните шампиони на Англия.

Според "Дейли Мирър" обаче може да се стигне до привличането на Клоп, тъй като в Барселона той има много привърженици, изповядва сходен до клуба стил на игра, а каталунците могат да платят неустойка за неговите права.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички