Бесният Стоичков: В Барса има некадърници, щом Асенсио не е при нас


Бесният Стоичков: В Барса има некадърници, щом Асенсио не е при нас

2737 0

Легендата на Барселона Христо Стоичков разкритикува някои от скаутите в любимия си клуб, задето са изпуснали да вземат навремето звездата на Реал Мадрид Марко Асенсио.

Каталунците са отказали да платят между 3,5 и 5 милиона евро за полузащитника по времето, когато той беше в Майорка. На ръководството тези пари са им се сторили прекалено много за играча. Реал Мадрид обаче не е имал никакъв проблем да плати исканата от Майорка сума и сега испанецът блести в редиците им.

Припомняме, че Асенсио вкара два гола на Барселона в двата мача за Суперкупата на испания.

"Тъжно е да позволим на играч с такава златна левачка да се измъкне. Не са много играчите като него. Когато има командировани некомпетентни хора в спортните институции, се случва така. Можехме да го имаме срещу 3,4,5 милиона, това е нищо. Защо Барса не плати тези пари? Това ме кара да мисля, че има наличие на некомпетентност. Не говоря за настоящия спортен директор, а за други. Има хора, които никога не са напускали Барселона, за да гледат играчите, наблюдават ги само по телевизията", избухна Камата пред "Univision".

"В мачовете за Суперкупата стана ясно, ако е имало съмнение, че Асенсио е специален играч, докоснат с магическа пръчка", допълни Стоичков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички