Бербатов: Ериксен трябва да се запита дали е готов да се бори в Реал


Бербатов: Ериксен трябва да се запита дали е готов да се бори в Реал
Снимка: Getty Images/Guliver

2260 0

Бившият играч на Тотнъм и Манчестър Юнайтед - Димитър Бербатов, е особено активен в последните дни по актуалните въпроси в европейския футбол. За последно той коментира именно играч на "шпорите" - Кристиан Ериксен, като го посъветва да се запита дали е готов да се бори за място в отбор като Реал Мадрид.

"Реал Мадрид разполага с брилянтен състав и Кристиан Ериксен трябва да знае, че това ще представлява огромно предизвикателство за него. Те имат Крос, Модрич, Иско, Азар - полузащитници на световно ниво. Вярно е, че някои от тях остаряват, но те все още са силни. Затова Ериксен трябва да се запита дали е готов да се бори за неговото място в Реал, защото не можеш просто така да отидеш там и да очакваш направо да играеш. Понякога трябва да напуснеш своята комфортна зона, а именно там се намира в момента Ериксен" - заяви Бербатов.

27-годишният датски атакуващ полузащитник бе упорито свързван с "кралския клуб" цяло лято, но в крайна сметка до трансфер не се стигна. Въпреки това, излязоха информации, че "белия балет" ще предприеме нова офанзива, този път дори по-сериозна, за привличането му още през зимата. Вижте повече подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички