Бензема със силни думи за специалната връзка между него и Зидан


Бензема със силни думи за специалната връзка между него и Зидан
Снимка: Guliver/GettyImages

1549 0

Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема говори пред френска телевизия в предаването "Le Quotidien", като използва много силни думи за връзката си с наставника на тима Зинедин Зидан. Голмайсторът на тима сподели, че за него наставникът е като част от семейството.

"Връзката ми с него е специална и много силна. Това, което ми казва е много важно за мен. Всичко започна много отдавна, познавам го преди да ми стане треньор. Това е повече от приятелство, той е като част от семейството ми, но това не го спира да ме критикува, когато е нужно. Той е като по-големия ми брат и много ми помага", заяви Бензема. 

"Горд съм с кариерата си. Не е лоша, нали? Аз съм в най-големия отбор в света." Най-яркият ми спомен е първата титла в Шампионска лига... И след това трите последователни, защото е невероятно и трудно да се постигне."

Той коментира и цифрите, които показват, че изживява една от най-добрите си години, като бе запитан и дали това има нещо общо с напускането на Кристиано Роналдо миналото лято. "Може да е, със сигурност се чувствам добре. Въпреки че бе сложна кампания, защото не успяхме да спечелим титлата. Той (б.р Кристиано Роналдо) е велик играч, но си тръгна. Дали аз съм лидерът сега? Вероятно може и така да се каже, но много по-важно е да играем като един отбор".

Очакванията са през лятото Реал да направи огромни промени и да разкара голяма част от своите играчи, след като този сезон останаха без трофей и ще завършат на трето място в Ла Лига. Кои играчи ще напуснат "Сантяго Бернабеу" - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички