Бейл с хвалебствия към Роналдо и Зидан


Бейл с хвалебствия към Роналдо и Зидан
Снимка: Getty Images/Guliver

1552 0

Крилото на Реал Мадрид Гарет Бейл е впечатлен изключително много от спокойствието, което треньора на тима Зинедин Зидан е показал в последните колебливи седмици на мадридчани.

"Зидан е изключително спокоен в съблекалнята. Той разбира същността на играта и работи с играчите на психологическо ниво."

"Резултатите на отбора се влошиха леко през последните седмици, но Зидан не ни обвинява за това. Той просто ни казва да се успокоим и да тренираме още по-здраво за следващата седмица", коментира още Бейл.

Уелският национал не пропусна да похвали и своя съотборник Кристияно Роналдо.

"Кристияно е в страхотна форма, но неговата роля в тима се промени в последно време. Той не е само играч, който вкарва по 50 гола на сезон, а е лидер и пример за всички останали."

"С него се намираме в прекрасни отношения. Вкарваме много голове, често асистираме един на друг. Освен това спечелихме и 2 купи в Шампионската лига за 3 години. Мисля, че не се справяме зле", завърши Бейл пред Daily Mail.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички