Бейл: Мога да спечеля "Златната топка", но не ми е цел


Бейл: Мога да спечеля "Златната топка", но не ми е цел

1624 0

Крилото на Реал Мадрид Гарет Бейл не изключва в бъдеще да се завърне в английската Висша лига. През 2013 г. уелсецът премина в испанския гранд от Тотнъм за огромна сума.

"Когато започнах да играя футбол, исках да достигна върха. Този връх е Реал Мадрид. Сега съм тук и искам да печеля с отбора трофеи и да показвам най-добрия си футбол", коментира Бейл в интервю за "The Mirror".

"Никога не бих изключил възможността да се върна във Висшата лига, защото не мога да предскажа бъдещето. Но сега се наслаждавам на времето си в Мадрид, тук съм щастлив. Лятото разговарях с рафаел Бенитес и съм доволен от позицията, на която играя през този сезон", допълва Бейл.

Звездата на "Белия балет" е на мнение, че може да спечели "Златната топка", но това не му е главната цел.

"Чувствам, че съм способен да спечеля този трофей, тъй като знам възможностите си. Но не бих казал, че това е основната ми цел, тъй като индивидуалните награди не са най-важните. Най-важното е да спечеля Шампионска лига и Примера дивисион. Когато направиш това, останалото се наслагва. Когато спечелих приза "най-добър играч във Висшата лига", като играч на Тотнъм, не си бях поставил такава цел преди старта на сезона и даже не мислех за този приз", споделя крилото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички