Бартомеу за Меси: Той може да играе и до 45 години, кой знае?


Бартомеу за Меси: Той може да играе и до 45 години, кой знае?
Снимка: Getty Images/Guliver

1921 0

Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу е уверен, че Лео Меси ще играе още много години, а след това ще остане в каталунския клуб на някакъв ръководен пост.

"Той може да играе и до 45 години, кой знае? Лео ще излиза на терена в следващите три, четири, пет години, но ние не знаем колко дълго ще продължи това. Толкова дълго, колкото той иска. Ние се подготвяме - играчи като Дембеле, Лангле и Артур бяха купени, за да се построи отбор около тях, който да е способен да постига успехи, след като Меси приключи кариерата си. Но на мен ми се струва, че до този момент има още много време. Затова казваме на играчите: "извличайте максимума от всяка минута, проведена заедно с него".

Винаги говоря за Пеле, който цял живот е свързван със Сантос. Меси принадлежи към световния футбол, но винаги е живял в Барселона. Той ще бъде играч на един клуб и никога няма да ни напусне. Един ден ще престане да излиза на терена, но ще остане в Барселона. Лео е гений и го доказва толкова много поредни години", сподели Бартомеу, цитиран от The Guardian.

А какво заяви защитникът на Ливърпул Върджил Ван Дайк за Лионел Меси след срещата в Шампионска лига - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички