Бартомеу обвини Ал-Хелаифи в лицемерие


Бартомеу обвини Ал-Хелаифи в лицемерие
Снимка: Getty Images/Guliver

3471 0

Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу коментира думите на колегата си от Пари Сен Жермен насер Ал-Хелаифи, който изрази недоволство от факта, че Реал Мадрид преговаря със звездата им Неймар зад гърба им.

"Когато човек се оплаква от нещо, той трябва да помисли дали не е извършил самият той такива действия. Не мисля, че ПСЖ не е контактувал с Неймар зад гърба ни, преди да плати откупната му клауза. Как да избегнем лицемерието в тази ситуация? Нека ФИФА помисли върху това, нека промени правилата. Испанските клубове по този въпрос са по-уязвими, тъй като ние имаме откупна сума. Другите клубове знаят цената на играча и могат да общуват с него, като заобикалят официалните представители. Мисля, че ФИФА трябва да се намеси и да разреши този въпрос", заяви Бартомеу, цитиран от "Gazzetta dello Sport".

ВИДЕО: КАТО ЗАЩИТНИК НЕЙМАР НЕ СТРУВА И 222 ЦЕНТА

Припомяме, че миналото лято френският клуб плати откупната клауза на Неймар и го отмъкна от Барселона. Каталунците не искаха да пускат звездата си в Париж, но бяха принудени да приемат 222-та милиона евро и да се примирят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички