Бартомеу: Нищо не се е променило около ситуацията с Неймар


Бартомеу: Нищо не се е променило около ситуацията с Неймар
Снимка: Gulliver/GettyImages

4274 0

Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу сподели, че няма промяна около ситуацията с Неймар. Бразилецът отказа да се появи на тренировка на настоящия му отбор - Пари Сен Жермен, но това засега не влияе по никакъв начин за завръщането на бразилеца на "Камп Ноу".

"Днес представяме Нето. Нищо не се е променило от миналата седмица”, бе лаконичен босът на каталунския клуб. Преди няколко дни Бартомеу сподели, че е наясно с желанието на Неймар да напусне Париж, но евентуално завръщане няма да се случи никак лесно.

По-рано от френския клуб сами признаха, че Неймар не се е явил на тренировка и ще понесе наказание: "В понеделник, 8 юли, Неймар да Силва Сантос-младши трябваше да започне подготовка за новия сезон с тима на ПСЖ. От клуба обявяваме, че Неймар не присъства на уговореното място в обявения час. Това се случва без знанието на клуба. ПСЖ съжалява за това и ще предприеме нужните мерки", се пише в официалния сайт на тима от "Парк де Пренс".

Новото попълнение на френския първенец Андер Ерера пък даде любопитно интервю, в което коментира шансовете през новия сезон да играе рамо до рамо с Неймар и Килиан Мбапе. Какво каза испанецът може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички