Барселона срещу Реал Мадрид - кой има по-добрият шанс за титла?


Барселона срещу Реал Мадрид - кой има по-добрият шанс за титла?

2331 0

След като през миналата година Атлетико Мадрид наруши тоталната доминация през последното десетилетие на Барселона и Реал Мадрид, сега титлата отново ще се оспорва между тимовете от "Ел Класико".

Към момента Барселона е на пол-позишън за спечелването на титлата, като има две точки аванс пред "кралския клуб", който през 2015 година изпусна аванс от цели 5 точки пред големия си съперник.

"Блаугранас" се намират в страхотна форма и имат само 2 загуби през настоящата година, а до края на шампионата имат само един тежък мач в шампионата.

Това е срещу действащия шампион Атлетико (Мадрид) на "Висенте Калдерон", като мачът е само няколко дни след реванша срещу Байерн Мюнхен в Шампионска лига.

Останалите съперници на Лео Меси и компания са Хетафе, Кордоба, Реал Сосиедад и Депортиво Ла Коруня в последния кръг. За труден може да бъде считан и двубоят срещу Сосиедад, който успя да спечели срещу Барселона през януари.

Програмата на Реал Мадрид обаче е по-тежка. "Кралския клуб", който беше застигнат от куп тежки контузии, има сравнително лесно домакинство на Алмерия през тази седмица, но след това следват поред Севиля (гост), Ювентус (гост), Валенсия (домакин) и отново Ювентус (домакин). За финал на тежките 10-ина дни възпитаниците на Карло Анчелоти гостуват на Еспаньол. В последния кръг "белите" играят срещу Хетафе.

Кой ще е шампион на Испания според вас? Оставете коментар под статията с вашето мнение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички