Барселона ще бъде без големите си звезди срещу Уеска


Барселона ще бъде без големите си звезди срещу Уеска
Снимка: Getty Images/Guliver

2278 0

Барселона ще бъде без големите си звезди за днешния двубой срещу Уеска от 32-ия кръг на Ла Лига. Както и се очакваше, Лионел Меси получи почивка и бе изваден от групата на тима за двубоя, който се явява междинен на двата мача с Манчестър Юнайтед в 1/4-финалите на Шампионска лига.

В първия двубой на "Олд Трафорд" каталунците спечелиха с минималното 0:1. Извън групата за двубоя с последния в Ла Лига остават още Иван Ракитич, Серхио Бускетс, Жерар Пике и Луис Суарес, последните двама поради санкция. Аут е и Сержи Роберто заради контузия.

"Виждам как играе Уеска в последните мачове. Всяка точка в важна за тези отбори. Уеска играе високо и рискува всичко възможно. Имат силни играчи в предни позиции. Знаят как да играят и имат аргументи. Мачът ще бъде опасен за нас. Срещата от първия полусезон няма да бъде от значение", заяви Валверде на пресконференцията преди двубоя.

По време на срещата с Манчестър Юнайтед Лионел Меси получи много тежък удар в лицето и бе под върпос дали няма да е аут за следващите няколко двубоя - ето как аржентинецът изглеждаше след удара.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички