Барселона с изненадващ ход, с който да реши проблемите в защита


Барселона с изненадващ ход, с който да реши проблемите в защита
Снимка: Guliver/GettyImages

2732 0

Барселона има сериозни проблеми в защитата, след като Самуел Умтити и Томас Вермален се контузиха. Така оставиха каталунците с двама централни бранители - Жерар Пике и Клеман Ленгле. Именно заради това от испанския гранд са концентрирали усилията си върху това да се подсилят в тази фаза и според испанските медии вече са намерили с кого.

Испанските медии са категорични, че Жейсон Мурийо от Валенсия ще подпомогне каталунците за втората половина от сезона след контузиите. Колумбиецът не попада в плановете на треньора Марселино Гарсия Торал и от няколко седмици се готви самостоятелно, като иска от клуба да напусне.

От началото на сезона е играл в едва три срещи - срещу Ювентус в Шампионска лига, срещу Селта в Ла Лига и срещу Ебро за Купата на краля. Новият правилник на УЕФА позволява на Мурийо да играе за Барса в елиминационната фаза на Шампионска лига.

Очаква се споразумението скоро да бъде постигнато и през януари 26-годишният бранител да се присъедини към Барса, най-вероятно като преотстъпен, с опция за евентуалното му закупуване впоследствие. Преди това испанският гранд се пробва и да вземе защитник на Челси, но без успех - вижте повече подробности.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички