Барселона намери заместника на Неймар в Байерн Мюнхен


Барселона намери заместника на Неймар в Байерн Мюнхен
Снимка: Guliver/GettyImages

3123 0

Изданието "Don Balon" твърди, че Барселона повече няма да губи време в преследването на Филипе Коутиньо от Ливърпул, като от "Камп Ноу" вече са набелязали потенциален заместник на напусналия през лятото Неймар. Става въпрос за Тиаго Алкантара от Байерн Мюнхен, като играчът бе част от школата на каталунския тим преди да премине в немския колос.

По-рано през сезона няколко медии разкриха, че Барселона ще се върне за Коу през зимата, въпреки че няма да може да разчита на него в Шампионска лига. 

Тиаго бе част от школата на каталунците от 2006 година, преди да стигне до първия отбор, където обаче нямаше как да се мери с Андрес Иниеста, Шави и Серхио Бускетс за титулярно място и реши да напусне клуба. Феновете на тима смятаха, че именно Тиаго е новият "Шави" и бяха силно изненадани при продажбата му и то за едва 25 милиона евро. Именно на "Алианц Арена" обаче Алкантара разви таланта си, като с идването на Хосеп Гуардиола, той получи и нужното игрово време, за да може сега да е основен играч на баварците.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички