Барселона може да представи Гризман без присъствието на фенове

Трансферът на Антоан Гризман в Барселона ще се състои, но представянето му на "Камп ноу" може да премине без присъствието на фенове, информира AS. Повод за това решение може да стане планувана смяна на тревата на клубния стадион.

Причината обаче е различна, твърди испанският вестник. И тя е, че Барселона се опасява от недоволството на феновете си, които не са особено ентусиазирани от звездния трансфер. Причината е, че французинът миналото лято се отметна от договорката си с клуба и реши да подпише нов договор с Атлетико (Мадрид).

Атлетико ще глоби Гризман за всеки самоволно пропуснат ден с тима

Вчера Атлетико (Мадрид) започна подготовката си за следващия сезон без голямата си звезда Антоан Гризман. Французинът, според слуховете, е отказа...

Шефовете на исшанския шампион се притесняват Гризман да не бъде освиркан, обиждан и дори атакуван по някакъв начин, затова може да го представят без обичайната за нови попълнения церемония. Припомняме, че още през май нападателят обяви, че напуска досегашния си клуб и ще търси ново предизвикателство. А кога се очаква да бъде представен Гризман вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!