Барселона категорично отхвърли едно от спряганите имена за нов треньор


Барселона категорично отхвърли едно от спряганите имена за нов треньор
Снимка: Getty Images/Gulliver

1497 0

Спекулациите около това кой ще бъде новият треньор на Барселона не стихват, но каталунците категорично отхвърлиха едно от спряганите имена. От клуба отрекоха да има каквито и да било разговори с треньора на Атлетик Билбао Ернесто Валверде.

"Футболен клуб Барселона категорично опровергава информациите, че е поискал разрешение от Атлетик Билбао да преговаря с треньора на тима Ернесто Валверде", гласи изявлението на отбора, което е публикувано в клубната страница.

В испанската преса излязоха информации, че каталунците са поискали разрешение от баския клуб, за да преговарят с младия специалист, който да поеме тима от следващия сезон. Както е известно, Луис Енрике напуска Барса след края на кампанията и тимът усилено му търси заместник.

"Също така отричаме техническият секретар Роберт Фернандес да се е свързвал с въпросния треньор през последните дни, за да го уговаря да акостира на "Ноу Камп".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички