Барса се разбра с Атлети за Гризман, каталунците с любопитна изгода


Барса се разбра с Атлети за Гризман, каталунците с любопитна изгода
Снимка: Getty Images/Gulliver

2957 0

Барселона и Атлетико (Мадрид) най-сетне постигнаха договорка по случая с Антоан Гризман. Припомняме, че "дюшекчиите" имаха претенции, че каталунците са преговаряли по-рано от позволеното с французина (докато бе част от столичани) и трябва да заплатят 200 милиона евро, а не "само" онези 120 милиона евро, които бяха изпратени към Атлети.

Изданието "El Mundo" съобщава, че двата тима са се разбрали на следните условия - Барселона ще заплати на Атлетико (Мадрид) 15 милиона евро и ще има правото да преговаря за 5 играчи от отбора на Диего Симеоне, сред които Саул и Хосе Хименес. Тази уговорка не означава, че непременно ще бъдат закупени, а, че каталунците ще имат опцията да отправят същата оферта, каквато Атлетико евентуално би получил за тези футболисти.

Двата клуба, също така, са се договорили тайните имейли и разговори между Гризман и представителите му, които издават, че уговорката е направена по-рано от позволеното, да бъдат покрити. Междувременно, Барса и Реал искат Ел Класико да е на 18 декември, Ла Лига - против. Вижте подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички