Азар: Искам да подобря много неща в играта си

Футболистът на Реал Мадрид - Еден Азар, призна, че от самото началото е усетил връзката на клуба с Шампионска лига и защо този турнир е толкова специален. В сряда мадридчани гостуват на ПСЖ в първия си двубой от груповата фаза.

"Да, откакто съм тук, я усещам. Усещаш я само като знаеш, че това е отборът, печелил я най-много. Когато си в Реал Мадрид, дори и в първата ми година в разговорите с феновете, винаги се набляга на очакването да се спечели. Има много очаквания към този турнир и затова смятам, че са я печелили повече от всеки друг отбор.

"Работим вече повече от месец със Зидан и съм много щастлив. Чувствам се като малко дете не само пред него, но и пред останалите футболисти. Уча всеки ден и ги опознавам. Страхотно е да говориш с треньор, който разговаря с теб като играч с играч", сподели той и обясни какво би променил в играта си.

"Много неща. Да играеш в различни първенство означава да учиш нови неща. Стилът на игра е различен, както и подготовката за мачовете. Има неща, които учиш. Трудно е да се каже дали ще се усъвършенствам технически и тактически още повече. Винаги трябва да се учат нови неща. Казах си, че ще уча постепенно".

Реал ще има огромен бюджет за трансфери за зима и лято 2020

Ръководството на Реал Мадрид днес ще обсъди трансферния бюджет на клуба за сезон 2019/20. Според AS, мадридчани разполагат със 156 милиона евро л...

А каква според него е голямата разлика между Англия и Испания - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!