Азар: Искам да подобря много неща в играта си


Азар: Искам да подобря много неща в играта си
Снимка: Getty Images/Gulliver

1329 0

Футболистът на Реал Мадрид - Еден Азар, призна, че от самото началото е усетил връзката на клуба с Шампионска лига и защо този турнир е толкова специален. В сряда мадридчани гостуват на ПСЖ в първия си двубой от груповата фаза.

"Да, откакто съм тук, я усещам. Усещаш я само като знаеш, че това е отборът, печелил я най-много. Когато си в Реал Мадрид, дори и в първата ми година в разговорите с феновете, винаги се набляга на очакването да се спечели. Има много очаквания към този турнир и затова смятам, че са я печелили повече от всеки друг отбор.

"Работим вече повече от месец със Зидан и съм много щастлив. Чувствам се като малко дете не само пред него, но и пред останалите футболисти. Уча всеки ден и ги опознавам. Страхотно е да говориш с треньор, който разговаря с теб като играч с играч", сподели той и обясни какво би променил в играта си.

"Много неща. Да играеш в различни първенство означава да учиш нови неща. Стилът на игра е различен, както и подготовката за мачовете. Има неща, които учиш. Трудно е да се каже дали ще се усъвършенствам технически и тактически още повече. Винаги трябва да се учат нови неща. Казах си, че ще уча постепенно".

А каква според него е голямата разлика между Англия и Испания - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички