Атлетико с нова издънка - подели точки с тим от дъното в Ла Лига


Атлетико с нова издънка - подели точки с тим от дъното в Ла Лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1048 0

Атлетико (Мадрид) Леганес в първия мач от 11-ия кръг на испанското първенство. "Дюшекчиите" се изложиха срещу намиращия се в зоната на изпадане тим, след като поведоха с 1:0 с гол на Антоан Гризман в 69-ата минута. Съперникът успя да изравни в 82-ата минута чрез Гуидо Карийо. В класирането мадридчани са на втора позиция с 20 точки, с 1 по-малко от лидера Барселона. Леганес е на 18-а позиция със само 9 точки.

Първото полувреме на мача завърши при нулево равенство. В 21' Леганес можеше да поведе, но Ел Несири стреля над напречната греда. В 27' домакините отново бяха близо до гола, но при изстрела на Оскар топката премина край лявата греда.

През втората част първото сериозно положение отново бе пред Леганес - Ен Несири се озова очи в очи с Облак и стреля в долния ляв ъгъл, но словенският вратар успя да блокира удара му.

Атлетико успя да поведе в 69' с красив гол на Гризман. Френският национал се разписа от пряк свободен удар, пращайки топката под напречната греда. Малко след това отново Гризман бе в основата на чудесно положение, но Иван Куеяр се намеси по страхотен начин.

Леганес дочаква своя шанс в 82', когато след пряк свободен удар Родриго Тарин нацели напречната греда. Отскочилата топка попадна у Гуидо Карийо, който се разписа от близко. В самия край на срещата - 90+2', Гризман можеше да донесе победата на Атлетико, но стреля над вратата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички