Атлетико (М) прави Гризман практически непродаваем


Атлетико (М) прави Гризман практически непродаваем
Снимка: Getty Images/Guliver

1387 0

Атлетико (Мадрид) няма намерение да изпусне голямата си звезда Антоан Гризман, без да се е бил докрай. Французинът е желан от редица големи клубове в Европа, но най-големи са шансовете на Барселона да го привлече още през идното лято. Атлетико обаче ще се опита да спре каталунците.

Според El Mundo Deportivo испанският клуб е готов да предложи на нападателя нов договор и да увеличи откупната му клауза до 200-300 милиона евро. Това няма как да не спре Барселона, а и по-голямата част от другите кандидати.

Към момента Гризман има договор с "дюшекчиите" до 2022 година. Според условията на контракта той може да премине в друг клуб още през лято 2018, ако кандидатът за него плати 100 милиона евро. 20% от тях се отправят към Реал Сосиедад, който продаде звездата в Мадрид.

За да увеличат откупната клауза и да го задържат в клуба, от Атлетико са готови да увеличат заплата на Гризман, която към момента е 14 млн. евро годишно.

Каквото и да стане, Антоан иска да е наясно къде ще играе от новия сезон преди юни, защото иска да се отправи на Световно първенство в Русия със спокойно сърце.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички