Ас на Атлетико (Мадрид): Нямаше как да кажа "да" на Реал


Ас на Атлетико (Мадрид): Нямаше как да кажа "да" на Реал
Снимка: Guliver/GettyImages

2498 0

Един трансфер от Атлетико към Реал Мадрид получи сериозно внимание в Испания, след като Тео Ернандес прие да премине в "белия балет", след като "кралете" активираха откупуващата му клауза. Подобен е бил и случаят с неговия брат - световният шампион с Франция Лукас, който също е получил предложение да играе с брат си на "Сантиаго Бернабеу". Той обаче е бил категоричен, че не може да причини това на феновете на "дюшекчиите".

"Не размишлявах особено върху офертата. Бях на 100% отдаден на моя отбор, а освен това току-що бях подновил договора си с Атлетико. Агентът ми каза, че има оферта от Реал Мадрид, но му казах, че няма как да я приема", каза Ернандес в интервю за "Радио Монте Карло".

"Атлетико е моят клуб, моят дом. Този отбор ми даде всичко. Аз съм честен и откровен човек - просто нямаше как да отида в Реал", поясни играчът, но и подчерта, че по никакъв начин не вини своя брат, че е приел да играе за "кралете".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички