"AS": Валверде напуска заради конфликт с ръководството


"AS": Валверде напуска заради конфликт с ръководството
Снимка: Guliver/GettyImages

5457 0

Треньорът на Барселона Ернесто Валверде не е останал доволен от информацията, че ще бъде уволнен, ако отборът не спечели Купата на Краля. Точно такава информация разпространиха медиите в Испания преди двубоя със Севиля.

Каталунците унищожиха съперника с 5:0, но Валверде смята, че с него са постъпили грозно и е разочарован от липсата на доверие от страна на ръководството на клуба.

Шефовете на Барселона пък са силно разстроени заради отпадането на тима от Шампионска лига. Те смятат, че за това е допринесло нежеланието на треньора да направи ротация в някои мачове, пише AS.

Изданието съобщава, че всички играчи са на страната на треньора, а лидерите в съблекалнята са го уверили, че може да разчита на тях. Според AS не е вярна информацията, че Меси, Пике и Иниеста са разкритикували Валверде и са го обвинили за поражението от Рома.

Испанецът пое Барселона през миналото лято и под негово ръководство отборът все още няма нито една загуба в Примера дивисион. Серията без загуба на тима е 40 мача.

През настоящия сезон каталунците спечелиха Купата на Краля, а за спечелването на първенството им остана да не загубят само в един от последните си 4 мача.

Валверде има договор с клуба до лятото на 2019 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички