40% от головете, които Реал допуска, се вкарват заради един от любимците в клуба


40% от головете, които Реал допуска, се вкарват заради един от любимците в клуба
Снимка: Guliver/GettyImages

3167 0

Реал Мадрид изпитва сериозни проблеми през настоящия сезон. Нападението се представя далеч от своя блясък, демонстриран през последните две години, което доведе до разкритието, което всички забелязваха, но не му обръщаха внимание - "кралския клуб" е много слаб в защита.

"Белия балет" допуска твърде много голове през настоящата кампания, но за разлика от предишните сезони, сега атакуващите футболисти не са ефективни в предни позиции и защитата не може да компенсира по-слабото представяне в атака. Това доведе и до разобличаването на дефанзивния вал на испанския шампион, но най-вече на представянето на Марсело.

Оказва се, че бразилският защитник, който е един от капитаните на отбора и любимец №1 на фенове, е виновен за 40% от головете, допуснати от Реал Мадрид. Именно това е броят на головете, които са вкарани във вратата на Навас или Касия след нападение от ляво на защитата.

6 от 16-те попадения в Ла Лига са отбелязани след атака отляво, а на следващите снимки може да забележите, че Марсело дори не е в близост до своите колеги в отбрана:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички