10 от 11-те титуляри във финала на Шампионска лига плашат Тотнъм в Мадрид


10 от 11-те титуляри във финала на Шампионска лига плашат Тотнъм в Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

1582 0

Реал Мадрид ще излезе в пълно бойно снаражение срещу Тотнъм в мача между двата отбора от Шампионска лига на "Сантиаго Бернабеу". Битката между испанския гранд и борещия се за европейска слава лондонски тим е за първото място в групата, след като сега записаха победи над Борусия (Дортмунд) и Апоел.

Зинедин Зидан няма да дава почивка на нито един от титулярите си, след като през уикенда сериозна почивка получиха Каземиро, Лука Модрич, Иско и Рафаел Варан. Освен това на вратата ще се завърне Кейлор Навас, който поради лека травма пропусна гостуването на Хетафе.

"Кралете" ще излязат с почти целия състав, който игра и на финала на Шампионска лига срещу Ювентус, спечелен с 4:1. Единственият отсъстващ ще бъде Даниел Карвахал, който все още се възстановява от проблеми със сърцето.

Тотнъм пък за пореден път няма да може да разчита на Деле Али, който изтърпява наказание. Атакуващият халф ще се завърне за ответната среща на "Уайт Харт Лейн".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички