Ужасен жребий за Лудогорец, ще се изправи срещу Интер в Лига Европа


Ужасен жребий за Лудогорец, ще се изправи срещу Интер в Лига Европа
Снимка: Ludogorets.com

11015 0

Лудогорец ще има изключително тежко препятствие на 1/16-финалите в Лига Европа. Това стана ясно след изтегления жребий днес в Нион. Българският шампион ще се изправи срещу Интер на Антонио Конте. Двубоите са на 20 и 27 февруари, като разградчани са домакини в първата среща.

Двубоят на "Лудогорец Арена" ще бъде и официален дебют в Европа за новия наставник на българските шампиони Павел Върба, който днес официално бе назначен на поста. Чешкият специалист ще има възможност да премери сили с именития треньор на "нерадзурите" Антонио Конте.

Родният представител беше в тежка група с Еспаньол, ЦСКА Москва и Ференцварош и, въпреки че отнесе две тежки загуби от каталунците, се класира под №2 и се промъкна към елиминационната фаза. "Орлите" биха по веднъж ЦСКА у дома и Ференцварош като гост, като постигнаха и по едно равенство срещу двата отбора.

Класирането Лудогорец си гарантира след 1:1 срещу Ференцварош в Разград след мач, в който българският първенец водеше до самия край, но в последните секунди падна изравнителен гол. 

Там обаче българският шампион може да очаква много тежки съперници. Ето и кои са потенциалните съперници на Лудогорец: 

Аякс, Арсенал, Брага, Базел, Бенфика, Селтик, Гент, Интер, Истанбул ББ, ЛАСК, Малмьо, Манчестър Юнайтед, Порто, РБ Залцбург, Севиля

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички