Звезда на Лудогорец обяви кой играч от Милан е най-голямата заплаха и кой го вдъхновява


Звезда на Лудогорец обяви кой играч от Милан е най-голямата заплаха и кой го вдъхновява
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1050 0

Полузащитникът на Лудогорец Густаво Кампаняро говори за очакванията си в предстоящото гостуване тази вечер на Милан. Кампаняро бе част от състава на Верона и обстановката му е позната. 

"Чувствам се като у дома в Лудогорец. Не можеш лесно да намериш място в сърцето на Европа с толкова бразилци. Голямото разочарование обаче е, че загубихме с 3:0 от Милан, макар да не заслужавахме. Наясно сме, че Милан са в много добра форма сега, но ще дадем всичко от себе си реванша", заяви Кампаняро пред Gazzetta dello Sport. 

"Ще отидем на "Сан Сиро" с целта да вкараме гол. Резултатът от първия мач е много изразителен, но ще дадем най-доброто от себе си. Дори и да отпаднем, ще сме отпаднали от един от най-силните отбори".

На въпрос кой от играчите определя като голяма опасност, предвид първия мач в България: "Знам всички играчи много добре и знам на колко много неща ги учи треньорът им. Най-голямата опасност е Сусо, но съм много впечатлен и от играта на Билия. Той е играч, който ме вдъхнови още когато бях във Верона и играх срещу него. Италия е страната, в която израстнах във футболно отношение и със сигурност бих се върнал. Сега обаче съм съсредоточен върху играта си и представянето си с Лудогорец". Двубоят в Милано е тази вечер от 22:05 и ще може да го следите  НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички