Венгер отнема на Оспина Лига Европа, пуска Чех срещу ЦСКА (М)


Венгер отнема на Оспина Лига Европа, пуска Чех срещу ЦСКА (М)
Снимка: Gulliver/GettyImages

1634 0

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер може да заложи на титулярния си вратар Петер Чех в двубоите от Лига Европа, който се превърна в главния турнир за "артилеристите" след разочароващото представяне в първенството, съобщават медиите на Острова.

Лондончани могат да намерят място в Шампионска лига единствено с победа в Лига Европа. Днес отборът на Венгер се изправя срещу ЦСКА Москва в първи двубой от 1/4-финалите.

В осем от 10-те мача на Арсенал в това издание на Лига Европа на вратата бе Давид Оспина. Това бе предварително договорено между Венгер и вратарите, Чех да бъде №1 в мачовете от Премиършип, а колумбиецът Оспина да получава игрова практика от срещите в Европа и другите турнири. Сега, когато Лига Европа е абсолютен приоритет, Венгер обмисля да промени политиката си относно вратарите и не е изключено Чех да стартира срещу ЦСКА на "Емиратс".

Чехът пропусна двубоя със Стоук Сити в събота заради здравословни проблеми, а на вратата на "топчиите" беше Оспина и няма да е изненада, ако тази вечер ролите се разменят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички