Венгер: Футболът може да бъде и жесток


Венгер: Футболът може да бъде и жесток
Снимка: БГНЕС

1132 0

Арсен Венгер не скри огромното си разочарование след отпадането на неговия Арсенал на полуфиналите в Лига Европа. Лондончани загубиха с 0:1 реванша с Атлетико в Мадрид и с общ резултат 1:2 бяха изхвърлени от надпреварата.

"Разочарованието в момента е голямо. Винаги е тежко, когато биваш елиминиран, но сега съм още по-тъжен от това развитие. За съжаление понякога тази игра може да е много жестока и ние трябва да преминем през това. Без съмнение обаче разочарованието след тази загуба е огромно, коментира френският специалист, за когото това бе последен мач начело на „топчиите“ в европейските клубни турнири.

"Липсваше ни нещо в последната третината на терена и поглеждайки към възможностите ни за гол общо в двата мача – най-малкото, което можем да кажем е, че представянето ни не бе задоволително. Трябваше да решим всичко още в първия мач, но тогава пропуснахме много. От своя страна Атлетико е отбор, който се брани добре, а и късметът не бе на наша страна. Като цяло това бе много напрегнат двубой между два отбора, които дадоха всичко от себе си. Поздравявам съперника и им пожелавам успех във финала. Спокойно можем да кажем, че победителят от този мач е явният фаворит да спечели турнира“, допълни още Венгер, който след края на сезона ще напусне мениджърския пост в Арсенал след 22 години начело.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички