В Италия: Лудогорец струва само колкото Бонучи, но вече е разплаквал миланист


В Италия: Лудогорец струва само колкото Бонучи, но вече е разплаквал миланист
Снимка: Gulliver/GettyImages

2714 0

Разнищването на съперника на Милан - родният Лудогорец, продължава с пълна сила в Италия, след изтеглянето на жребия. изданието calcio.fanpage.it, например, направи сравнение между двата тима по отношение на цената им. И заключи, че целият български отбор струва колкото капитана на тима Леонардо Бонучи.

Тимът на Кирил Домусчиев се оценява на 45,20 милиона евро срещу 341,20 за "росонерите". Бонучи бе привлечен срещу 40 милиона евро от Ювентус.

Изданието отбелязва, че въпреки "скромната" си цена, Лудогорец вече е разплаквал в Европа един от техните играчи. Става дума за аржентинеца Лукас Билия, който през 2014 г. играеше за Лацио. Римляните, както е известно, бяха елиминирани от разградчани в Лига Европа през сезон 2013/14.

И тази медия не пропуска да отбележи, че българският тим изобилства от бразилци, а звездата им е "вечният Марселиньо". Натурализираният българин играе в Разград от 2011 година и е рекордьор на Лудогорец по участия в Европа. Звездата има 28 мача на евросцената плюс още 24 срещи в квалификационните кръгове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички