Треньорът на АЕК преди мача с Лудогорец: Трябва да сме готови да тичаме много


Треньорът на АЕК преди мача с Лудогорец: Трябва да сме готови да тичаме много
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2170 0

Треньорът на АЕК Ларнака Андони Ираола коментира предстоящия сблъсък с Лудогорец от третия кръг на груповата фаза на Лига Европа. Той не смята да прави някаква промяна, в сравнение с мачовете с Байер и Цюрих.

"Утре ни предстои важен и тежък мач. От него зависят шансовете ни дали ще продължим в надпреварата. Надяваме се в края на мача да се поздравим с трите точки, но знаем, че Лудогорец е много добър отбор с добри футболисти и индивидуалности, с опит в Европа. За да спечелим, трябва да представим най-добрата си версия“, започна специалистът.

"Това, което ще кажа на футболистите е, че трябва да спечелим. Ако не се представим на ниво, ще ни е трудно да класираме за следващата фаза. Мачът ще се реши в детайлите. Надявам се да се представим на възможно най-високо ниво. Надявам се да не допуснем грешки. Мисля, че тактически няма да сме сме поставени по по-различен начин от мачовете ни с Цюрих и Леверкузен, защото физически тези три отбора не са много сходни. Ние сме бързи и добри на контри. Те имат различни специфики. Трябва да сме готови да тичаме много утре", допълни още той. 

АЕК Ларнака посреща Лудогорец в четвъртък, 25 октомври, от 19:55 часа. Антони Здравков пък даде първата си пресконференция като наставник на Лудогорец. Ето какво каза по време на нея

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички