След недоволство от феновете: Челси и Арсенал ще домакинстват в един и същи ден в ЛЕ


След недоволство от феновете: Челси и Арсенал ще домакинстват в един и същи ден в ЛЕ
Снимка: Getty Images/Guliver

1028 0

От УЕФА взеха решение реваншът между Арсенал и БАТЕ Борисов от 1/16-финалите на турнира Лига Европа да се проведе в четвъртък, 21 февруари от 19:55 часа, съобщиха от Sky Sports News. Първоначалната идея бе двубоят между двата състава да се изиграе на предния ден от 19:00 часа, така че Арсенал и Челси да не проведат домакинските си мачове в Лондон в същия ден.

След разговори между клуба и европейската централа се е достигнало до решение срещата да се изиграе в четвъртък. Домакинският двубой на Челси с Малмьо ще започне на същия ден от 22:00 часа. Тръстът от привърженици на Арсенал вече изрази недоволството си евентуалното провеждане на мача с беларусите в сряда поради мачовете в Шампионска лига същата вечер.

"Предложението за двубой в сряда от 19:00 часа на стадион "Емирейтс" е нелепо. Тръстът от привърженици призовава за промяна на решението. Не разбирате ли, че футболът без фенове е нищо?“, възроптаха феновете на "артилеристите".

Жребият за 1/16-финалите отреди Арсенал да гостува в първия мач на БАТЕ Борисов. Първата среща е на 14 февруари от 19:55 часа. Възпитаниците на Унай Емери прекъснаха серия от 22 поредни мача без загуба във всички турнири, след като загубиха при гостуването на Саутхемптън с 2:3. В следващия си двубой от Висшата лига тимът играе у дома с Бърнли. Всички двойки на 1/16-финалите в Лига Европа - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички