ОБНОВЕНО: Жребият на Лудогорец и ЦСКА в Лига Европа е изтеглен!


ОБНОВЕНО: Жребият на Лудогорец и ЦСКА в Лига Европа е изтеглен!

5332 0

ЦСКА и Лудогорец научиха съперниците си в плейофите на Лига Европа. Жребият беше теглен днес в централата на УЕФА в Нион и определено разградчани могат да са далеч по-доволни от избора на Фортуна.

Ако спечелят срещу Зрински (Мостар), "орлите" ще се изправят срещу отбор от Грузия или Албания. "Червените", които в третия кръг имат за съперник Копенхаген, пък могат да се изправят срещу тим от Серия А.

ЖРЕБИЯТ

Торпедо Кутаиси (Грузия) или Кукеш (Албания) - ЛУДОГОРЕЦ или Зрински (ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ)

Апоел Хайфа - Аталанта срещу ЦСКА или Копенхаген (ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ)

ПРЕДИ ТЕГЛЕНЕТО

ЦСКА се изправя срещу Копенхаген в много тежки два двубоя. Възможният опонент на "червените" ще бъде избран от една от следните 4 двойки: Слован Братислава - Рапид Виена, Уфа - Прогрес Нидеркорн, Апоел Хайфа - Аталанта и Аполон Лимасол - Динамо Брест. В случай, че елиминира Копенхаген, ЦСКА ще е поставен в плейофите, тъй като ще вземе коефициента на датчаните.

Лудогорец пък е фаворит срещу Зрински (Мостар) и при очакван успех може да се изправи в плейофите както срещу отбор, отпаднал в третия квалификационен кръг на Шампионска лига, така и срещу тим, който е бил елиминиран по-рано. Вариантите са загубилите от двойките Малмьо - МОЛ Види, Селтик - АЕК Атина и Карабах - БАТЕ Борисов. Ако не се падне с един от трите отбора от първа урна, Лудогорец ще има за противник непоставен тим. Такива ще са елиминираните от двойките Шериф - Валур, Спартакс Юрмала - Судува, ТНС - Мидтиланд и Торпедо (Кутаиси) - Кукеши.

Мaчовете от плейофите на Лига Европа са на 23 и 30 август.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички