Надменност в Леверкузен: Дори при 0:2 не се притеснихме от Лудогорец


Надменност в Леверкузен: Дори при 0:2 не се притеснихме от Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

915 0

Старши треньорът на Байер Леверкузен Хайко Херлих беше видимо доволен от реакцията на неговите футболисти, след като изостанаха с 0:2 от Лудогорец в мача между двата отбора в Лига Европа. Германската селекция се добра до пълен обрат с 3:2 и записа първа победа в официален мач през новия сезон.

Наставникът отбеляза, че в тима са били наясно със силните страни на съперника, но са успели да реализират тактическия план едва след почивката. Припомняме, че тогава резултатът беше 2:1 в полза на българския тим.

"Искахме да попречим на съперника да играе своята игра. Знаехме, че Лудогорец разполага с много добри изпълнители. Някои детайли в началото ни липсваха. При първото попадение на противника направихме излишно нарушение. Освен това и стената не беше добре построена. Но дори при 0:2 не бяхме притеснени", подчерта Херлих.

"Знаехме какви са нашите качества. Трябваше да направим корекции в играта на почивката. Не трябваше да им позволяваме да играят на контраатака. Мисля, че това се получи, а през второто полувреме отборът си подаваше така, както знам, че можем да го правим", допълни треньорът на "аспирините" Херлих.

В противоположно настроение беше треньорът на Лудогорец Пауло Аутори, който назова причините да се стигне до пълния обрат от 2:0 до 2:3.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички