Лудогорец търси точка срещу Хофенхайм, но мисли и за първото място в групата


Лудогорец търси точка срещу Хофенхайм, но мисли и за първото място в групата
Снимка: БГНЕС

1376 0

Отборът на Лудогорец излиза днес в последния си мач от груповата фаза на Лига Европа срещу Хофенхайм. Мачът в Германия е без значение за домакините, но играчите на Димитър Димитров ще търсят поне точка, за да си гарантират второто място и класиране за 1/16-финалите.

При положение, че Истанбул ББ загуби мача с класиралия се вече Брага, резултат в Германия ще е без значение за "орлите". Тимът от Разград има шанс и да оглави Група С, като за това ще е нужна задължителна победа над Хофенхайм, както и поражение на Брага в Истанбул.

До сега българският първенец и Хофенхайм са се срещали само веднъж на европейската сцена. По-рано този сезон играчите на Херо направиха обрат и спечелиха с 2:1. Това бе първи успех на български тим над немски такъв в 12 срещи - 4 равентсва, 7 загуби.

Статистиката показва, че Хофенхайм е вкарал във всеки един от 7-те си мача в Европа този сезон, но е спечелил едва една среща. Тимът на Лудогорец пък няма победа в последните си 5 гостувания в Европа (4 победи, 1 равен), а в последните 9 срещи има само едно поражение.

Срещата ще може да следите НА ЖИВО в SPORTLIVE.BG.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички