Лион подчини Виляреал, а Атлетико лети високо в Лига Европа


Лион подчини Виляреал, а Атлетико лети високо в Лига Европа
Снимка: Guliver/GettyImages

1114 0

Лион и Виляреал изиграха спиращо дъха зрелище в мач от 1/16-финалите на Лига Европа. Френският тим спечели с 3:1 битката с "жълтата подводница", но срещата можеше да завърши по много начини.

След нулево равенство до почивката първият гол падна още в първата минута на второто полувреме. Ндомбеле се разписа след подаване с глава на Мариано Диаз. Само 3 минути по-късно Набил Фекир се разписа, след като Диаз направи на пух и прах защитата на Виляреал.

Форналс успя да върне едното попадение в 63', макар и футболистите на Лион да претендираха, че топката не е преминала голлинията с целия си обем.

Виляреал обаче не успя да задържи перфектния за отбора резултат. Гостите не успяха да изнесат топката и тя попадна в Депай на около 25 метра от вратата. Заобиколен от 4-ма той реши да стреля с всичка сила и вкара изключителен гол за 3:1.

Атлетико Мадрид пък прегази Копенхаген в Дания с 4:1. Домакините поведоха чрез Фишер в 15', но до почивката с голове на Нигес и Гамейро мадридчани успяха да обърнат развоя на събитията. През второто полувреме Гризман и Витоло довършиха започнатото - 1:4.

В останалите мачове:

АЕК - Динамо Киев 1:1

Селтик - Зенит 1:0

Стяуа - Лацио 1:0

Наполи - Лайпциг 1:3

Партизан - Виктория Пилзен 1:1

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички