Лаказет: Важно е да вземем преднина срещу Наполи преди реванша


Лаказет: Важно е да вземем преднина срещу Наполи преди реванша
Снимка: Getty Images/Gulliver

1347 0

Нападателят на Арсенал Александър Лаказет изтъкна важността на това "артилеристите" да вземат преднина в първия мач с Наполи на "Емирейтс", тъй като формата им у дома е много по-добра от тази при гостувания.

Лондончани приемат италианския си съперник тази вечер от 22:00 часа в най-интересния сблъсък от четвъртфиналите на Лига Европа, а седмица по-късно гостуват в Неапол за реванша.

"Знаем, че сме по-силни у дома, отколкото като гости, така че мачът в четвъртък е много важен за нас. Знаем, че можем да постигнем добър резултат и там, така че и двата мача са важни. Миналият сезон отпаднахме точно преди финала, така че сега искаме да продължим. В неделя играхме лошо срещу Евертън, всички в отбора. Не спазихме указанията на треньора. Ние обаче все още вярваме във възможностите си. Все още сме в надпреварата за топ 4 в Англия, но ние искаме да печелим трофеи и сме уверени", коментира френският нападател. А защо месец април е ключов за Арсенал според мениджъра им Унай Емери вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички