Кога и къде да гледаме жребия за Лига Европа?


Кога и къде да гледаме жребия за Лига Европа?
Снимка: Getty Images/Guliver

3863 0

1/16-финалите на Лига Европа завършиха успешно, като 16 отбора продължават напред към следващата фаза на турнира. Сред тях са отбори като Арсенал, Челси и Интер, а освен това участието си продължава и рекордьорът по титли в турнира - Севиля (всички 1/8-финалисти вижте тук).

За отборите, които остават в турнира, предстои да разберат опонентите си за следващия етап от европейския турнир. Жребият ще бъде изтеглен днес от 14 часа, като ще бъде излъчен пряко в ефира на Евроспорт 2. За тези от вас, които няма да имат тази възможност, могат да проследят жребия в НА ЖИВО в SportLive.bg

Жребият ще се състои в Нион, Швейцария, а първите мачове от 1/8-финалите са предвидени за 7 и 14 март. Припомняме, че първият изтеглен отбор от урните следва да бъде домакин в първата среща. Това е 10-тото издание на турнира, откакто той бе преименуван от Купа на УЕФА на Лига Европа. Финалът ще се изиграе на Олимпийския стадион в Баку (Азербайджан).

Междувременно може да видите отзиви от мачовете на двата английски гранда в Лига Европа - Челси (четете тук) и Арсенал (четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички