Изгоненият защитник на Славия с истинска канонада срещу съдията


Изгоненият защитник на Славия с истинска канонада срещу съдията
Снимка: БГНЕС

1413 0

Десният бранител на Славия Сашо Александров - Алвеша, е категоричен, че съдията тотално е развалил мача, в който 8 минути преди края на редовното време "белите" останаха с човек по-малко. Защитникът беше изгонен заради симулация в центъра на терена, а повторенията показаха, че той се е подхлъзнал.

"Играхме доста добре и трябва да съжаляваме, че не си тръгнахме с нещо от този мач. През първото полувреме имахме две-три много сериозни ситуации, които трябва да се вкарват", започна Александров. 

"Съжалявам, че няма да играя заради този измислен втори жълт картон. Такова нещо не съм виждал. Да ми даде втори картон за симулация в центъра на терена. Това е престъпление да реши така мача в тяхна полза. Не е пред едно от двете полета, за да излъжа съдията. Може да съм се подхлъзнал.

"Имаха три удара отдалеч и от статични положения. Реално нашите бяха от игра. 1:0 е много лош резултат. Трябва да играем така и на реванша, да не се изхвърляме. Сигурен съм, че ще имаме ситуации, които трябва да ги вкараме. Чистите ситуации бяха нашите. Те имаха от статични, които Петков хвана”, завърши бившият играч на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички