Гончаренко обясни защо ЦСКА не е бил с 4:0 Лудогорец


Гончаренко обясни защо ЦСКА не е бил с 4:0 Лудогорец
Снимка: Guliver/GettyImages

6180 0

"Кошмарът на Левски" Виктор Гончаренко изрази сериозното си разочарование, че ЦСКА (Москва) отпадна от Лига Европа след 1:1 срещу Лудогорец. "Армейците" демонстрираха добра игра, но направиха много грешки в завършващата фаза на своите нападения и не успяха да спечелят срещу българския шампион, който остава фаворит за излизане от групата. 

Гончаренко сподели, че 90-те минути срещу възпитаниците на Станислав Генчев олицетворяват напълно слабия сезон, който московският гранд има към настоящия момент. 

"Цялата ни кампания беше подчинена да спечелим, но не се получава. Днешният мач беше отражение на целия сезон. Има старание, желание, но не се получава. Според положенията, които създадохме, трябваше да победим. Но когато вкарваш малко, няма как да спечелиш", сподели руснакът след равенството на "Лужники". 

"Тъжно е да приемем, че отиваме в Испания за мач с клуб като Еспаньол, а този мач не означава нищо и не зависи нищо от него. Мисля, че влизането на Дзагоев и Ахметов е повод за оптимизъм, защото се видя, че те могат да усилят нашата атака, когато влязат. 

"Изводът, който се налага от днес е, че когато се влагаш на 90 процента, нищо няма да получиш. Когато имаш само две точки в турнира Лига Европа, това винаги е повод за критики. Не бих обвинявал Чалов за пропуските, защото върху него има много сериозно натоварване. Той играе във всичките мачове без смяна, играе и в националния отбор. Говорили сме, че ще дойде време, когато ще седне на пейката от преумора. Но ако имахме още един нападател, щеше да бъде много по-лесно. Може би именно в следващия мач ще получи почивка. Дали имахме надежди да спечелим днес с 4:0? А защо не? Просто не ни достигна ширина в атаката", завършва Гончаренко. По съвсем различен начин видя срещата Станислав Генчев (какво каза той - четете в тази статия)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички