Двубоят на Арсенал в Киев е под въпрос


Двубоят на Арсенал в Киев е под въпрос
Снимка: Guliver/GettyImages

787 0

Провеждането на двубоя между Ворскла Полтава и Арсенал в турнира Лига Европа е под сериозен въпрос. От украинския клуб заявиха, че не могат да гарантират напълно, че мачът ще се състои. Срещата в четвъртък бе преместена от Полтава в Киев, след като президентът на Украйна Петро Порошенко обяви военно положение в страната в 10 региона.

Вицепрезидентът на Ворскла Олег Лисак заяви, че клубът все още не е получил потвърждение от дома на Динамо Киев - "Олимпийски стадион", че двубоят ще се проведе там. В добавка към това все още не е ясно как ще се процедира с продажбата на билети на два стадиона.

"Отборът ни е н Полтава, а резервният ни стадион е Лвов Арена. Защо УЕФА говори за Киев? Комуникираме с УЕФА и се опитваме да разясним ситуацията. Дали изобщо Арсенал ще пътува за Киев? Не изключвам мачът да не се играе. Трудно ми е да коментирам, след решението на УЕФА да вземе решението самостоятелно", заяви президентът на Ворскла Роман Черняк.

Около 500 привърженици на Арсенал пътуваха до Украйна за визитата на любимия им отбор. Възпитаниците на Унай Емери вече си осигуриха класиране напред в Лига Европа, като се нуждаят от точка в Киев, за да завършат със сигурност на върха в група E.

Емери пък бяви какво очаква Йозил да промени, за да стане лидер на Арсенал - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички