Драма в Дортмунд и Ница, Арсенал безпогрешен в Лига Европа (ВИДЕО)


Драма в Дортмунд и Ница, Арсенал безпогрешен в Лига Европа (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

1171 0

Големите фаворити в турнира Лига Европа - Борусия Дортмунд, Милан и Арсенал, започнаха елиминационната фаза с победи.

"Жълто-черните" изиграха безспорно най-драматичния двубой, след като стигнаха до трудно 3:2 срещу италианския Аталанта в един от интересните сблъсъци от 1/16-финалната фаза на турнира.

През първото полувреме падна само един гол, дело на Андре Шурле в 30', но в началото на второто Йосиф Иличич (51, 56) осъществи пълен обрат в полза на "адзурите". На спасение на Борусия отново се появи Миши Батшуай, който избухна с два гол - в 65' и в добавеното време на срещата, за да донесе пълния обрат на своите - 3:2.

Арсенал от своя страна се разправи много лесно с Йостерзунд като гост. Без да блестят "артилеристите" спечелиха с 0:3 с голове на Монреал (13'), Папаянопулус (автогол 24') и Йозил (58'). в края на мача Петерсен пропусна дузпа за домакините.

Милан разби Лудогорец 3:0 в Разград в мач, който "орлите" се надяваха да стигнат поне до равен или минимална победа. Повече за мача четете тук.

В другите срещу Атлетик Билбао надигра Спартак в Москва с 3:1, Реал Сосиедад стигна само до 2:2 в домакинския си мач срещу Залцбург, Ница загуби с 2:3 от Локомотив Москва у дома, Марсилия надигра Брага с 3:0, а Станимир Стоилов и Астана отстъпиха с 1:3 от Спортинг Лисабон в Казахстан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички