Червени картони и голове съпроводиха Севиля напред в "любимия" им турнир


Червени картони и голове съпроводиха Севиля напред в "любимия" им турнир
Снимка: Getty Images/Guliver

1157 0

Рекордьорът по спечелени трофеи в Лига Европа - Севиля, продължава успешно участието си в турнира и през настоящия сезон. Испанският гранд отстрани тима на Лацио след победа с 2:0 на домашна сцена и общ резултат 3:0 от двата сблъсъка (победа с 1:0 за Севиля в първия мач).

Двубоят започна повече от успешно за домакините, които откриха резултата още в 20' след гол на Уисам Бен Йедер, за когото му асистира Пабло Сарабия. Триумфът за домакините все пак бе поставен под въпрос, след като в един момент от мача те се оказаха с играч по-малко на терена. В 60' Франко Васкес видя за втори път в двубоя жълтия цвят на съдийска картон.

Италианският тим вместо да се възползва от численото си предимство на игрището, допусна също да загуби свой играч. Само 11' по-късно Адам Марушич бе изгонен с директен червен картон, с което сякаш всякакви надежди на "орлите" бяха затрити.

Победата за домакините бе затвърдена от Пабло Сарабия, който участва и при първия гол за Севиля, като полузащитникът удвои резултата в 78' след асистенция на Хесус Навас. Така носителят на пет титли от турнира успя да се класира за 1/8-финалите, докато Лацио ще трябва да се фокусира върху Серия А, където за момента остава извън топ 6.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички