Без изненади в Лига Европа: Звездата на Атлетико е №1 за сезона


Без изненади в Лига Европа: Звездата на Атлетико е №1 за сезона
Снимка: Getty Images/Gulliver

1435 0

Атлетико Мадрид беше големият победител в Лига Европа през миналата година, след като не остави никакви съмнения за това кой е най-добрият отбор в надпреварата. Подобен беше случаят при футболистите, след като Антоан Гризман беше обявен за №1 в надпреварата за изминалия сезон.

Френският ас беше с основна роля за спечелването на втория по сила европейски клубен турнир, като отбеляза 6 гола в елиминационната фаза и заслужено спечели приза по време на церемонията по теглене на жребия в Лига Европа.

"Много съм поласкан и горд да получа тази награда и искам да благодаря на всички, които гласуваха за мен. Най-вече искам да изразя специални благодарности на моя треньор Диего Симеоне, техническия щаб, медицинските лица и, разбира се, на моите съотборници. Тази награда е и за феновете. Надявам се този трофей да донесе още много успехи - както на колективно, така и на индивидуално ниво", каза Гризман в предварително изготвено съобщение, тъй като футболистът нямаше как да присъства на церемонията.

Жребият беше изтеглен днес, като Лудогорец се падна в не лека група. Отборите, срещу които българският шампион ще се изправи, вижте тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички