Златан Ибрахимович трябва да решава бързо - две опции пред него преди ЕВРО 2020


Златан Ибрахимович трябва да решава бързо - две опции пред него преди ЕВРО 2020
Снимка: Guliver/GettyImages

1498 0

Звездата на Милан Златан Ибрахимович е отлетял за Съединените Американски щати, където ще премине обстойни медицински прегледи, които трябва да отговорят на въпроса ще може ли шведът да играе на ЕВРО 2020 или не!

По време на мача срещу Ювентус, който Милан спечели с категоричното 3:0, Ибра контузи своето коляно и бе заменен принудително от Стефано Пиоли. В следващите дни се появиха разнопосочни мнения относно това колко дълго ще отсъства 39-годишният нападател.

Сега медиите на Апенините съобщават, че футболистът е заминал за Питсбърг, където ще бъде прегледан от професор Фолкер Мусал, който веднъж вече е изпробвал своя скалпел върху Златан Ибрахимович, докато той играеше в Манчестър Юнайтед. 

Пред тарана на Швеция има два варинта - операция, която на 100% ще го извади от сметките за Европейското първенство, или консервативен метод, при който да се подложи само на рехабилитация и да се надява травмата да не му създава проблеми докато трае ЕВРО 2020. В идните дни ще се разбере коя опция е предпочел ветеранът в Милан!

ТУК можете да чуете химна на предстоящото първенство на Стария континент - песента вече се хареса на доста футболни фенове!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички