ВИДЕО: Изгоненият Моуриньо се покатери на стена, за да напътства Рома


ВИДЕО: Изгоненият Моуриньо се покатери на стена, за да напътства Рома
Снимка: Getty Images, колаж на SportLive

2928 0

Португалският мениджър Жозе Моуриньо за пореден път прикова вниманието към себе си с ексцентричния си характер. През уикенда неговият Рома стана първият отбор в Серия А, който отнема точки на Наполи през новата кампания 2021/22. А Специалния имаше голяма роля за това...

След като през седмицата Моуриньо записа най-тежката си загуба като мениджър, губейки с 1:6 от Бодьо Глимт в Норвегия, сега португалецът успя да спре непобедимия Наполи, който бе в серия от осем поредни победи в Серия А. "Вълците" завършиха наравно 0:0 с неаполитанците на "Олимпико", но Моуриньо не успя да изгледа мача до края.

Причината бе, че в 82-ата минута Моуриньо получи втори жълт картон (първият бе още през първото полувреме), с което главният арбитър изгони Специалния от мястото му край тъчлинията. Специалния обаче намери начин да дава наставления на футболистите си.

Камери на стадиона уловиха как изгоненият Моуриньо се катери по стена, скриваща погледа му към терена, за да маха с ръце и да "напътства" играчите си. Отделен е въпросът доколко ръкомаханията на Специалния са помогнали на неговите футболисти. 

А как Моуриньо съсипа от критики футболистите си след срамното поражение с 1:6 от Бодьо Глимт, вижте в това ВИДЕО!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички