Срив в Наполи! Лучано Спалети пред уволнение след края на сезона


Срив в Наполи! Лучано Спалети пред уволнение след края на сезона
Снимка: Getty Images

1002 0

Старши треньорът на Наполи Лучано Спалети е влязъл в пререкание с вицепрезидента на клуба Едоардо Де Лаурентис през уикенда след злополучния обрат, който тима допусна от Емполи и загуби с 2:3, посочва италианското издание La Gazzetta dello Sport.

Причината за разкола между тях е, че Спалети е искал играчите да прекарат цяла седмица в тренировъчната база на тима, но ръководството се е обявило против и е разрешило на футболистите да се приберат по домовете си.

Междувременно президентът Аурелио Де Лаурентис обмисля дали да не освободи наставника след края на сезона. От клуба не са доволни, че Наполи почти загуби шансове за титлата на Серия А и ще трябва да се задоволи с място в топ 4. 

Миналото лято тосканският тактик подписа двугодишен договор с опция за удължаване за още два сезона. Ако бъде уволнен Наполи ще трябва да му изплати компенсация в размер на 6 млн. евро. Основен фаворит за поста е треньорът на Аталанта Джанпиеро Гасперини. 

А ето защо президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис може да бъде тежко санкциониран.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички