Сари след крушението за Лацио от Рома: Главите ни паднаха


Сари след крушението за Лацио от Рома: Главите ни паднаха
Снимка: Getty Images/Guliver

1283 0

Старши треньорът на Лацио Маурицио Сари призна, че неговият отбор се е сринал след гола на Рома в първата минута и така и не се е възстановил, намирайки отношението на играчите си за "откровено смущаващо". "Бианкочелестите" бяха спечелили с 3:2 в първата среща между двата тима по-рано през сезона, но в неделя вечер претърпяха загуба с 0:3 и "вълците" съумяха да ги изпреварят в класирането в Серия А и вече заемат петата позиция.

Съставът на Сари беше в добра серия преди дербито, като спечели пет от предишните си осем мача в първенството и имаха повече време за почивка, докато "джалоросите" играха с Витес в Лигата на конференциите в четвъртък (1:1).

"Допуснахме гол в рамките на една минута, което ни повали и нямахме сили да останем в мача. Главите ни веднага паднаха и това ни доведе до поражение", каза италианският специалист след края на двубоя. "Съжалявам за нашите фенове, тъй като те очакваха с нетърпение този мач и не е добре да го губим по този начин.

"Мисля, че позволихме на притеснението да надделее над нас, тъй като грешахме пасове, които обикновено не бъркаме. Съзнанието ни се изпари, имахме 90 минути, за да се върнем в правия път, но не запазихме хладнокръвие, за да го направим. Обикновено този отбор реагира след неуспех, така че това трябва да ни вдъхва оптимизъм, но това поражение е откровено смущаващо", завърши той. А ето какво каза Моуриньо по адрес на Сари дни преди дербито.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички