Обяснение: "Най-глупавият червен картон в историята" бил... приятелски (ВИДЕО)


Обяснение: "Най-глупавият червен картон в историята" бил... приятелски (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

6802 0

Лацио обърна шампиона Интер и го победи с 3:1 в зрелищен двубой от италианската Серия А. В края на мача обаче се стигна до странно развитие. Луис Фелипе от "орлите" скочи върху гърба на играча на "нерадзурите" Хоакин Кореа, с когото неотдавна бяха съотборници.

Впоследствие главният съдия му показа червен картон, въпреки че мачът беше вече свършил. Самият Кореа също не прие особено радушно действията на Фелипе. Луис обаче обясни, че той е много добър приятел с Хоакин и че е действал приятелски, но вероятно не е бил правилният момент (можете да видите ситуацията по-долу в материала).

"Бих искал да коментирам негативните отзиви във връзка със случилото се днес, в края на мача. Първо искам да поясня, че имам голямо уважение към Интер и към всеки друг клуб. Всички сме професионалисти, работим за преследване на целите си и никога няма да пропуснем да уважаваме друг професионалист. В края на мача скочих на раменете на Туку, защото той е един от големите приятели, които футболът ми даде. Семействата ни са приятелски и винаги сме били много близки.

Там най-много исках да го прегърна и да се пошегувам с резултата, доколкото приятелството ни позволява, но се развълнувах. Може би, ретроспективно, това не беше най-доброто време или най-подходящото място. Извинявам се на всеки, който се е почувствал обиден, и изяснявам, че не съм се опитвал по никакъв начин да проявя неуважение към него, към други спортисти или към Интер и неговите страстни фенове. Това беше невинен акт, от човек, който има голяма привързаност към Туку! Обичам те" - написа Фелипе в личния си профил в социалната мрежа "Инстаграм" и качи няколко снимки с Кореа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички