Официално: Ювентус извади 70 милиона и подписа с новата си 7-ца!


Официално: Ювентус извади 70 милиона и подписа с новата си 7-ца!
Снимка: Getty Images

4331 0

Италианският гранд Ювентус официално обяви привличането на сръбския нападател Душан Влахович от тима на Фиорентина! Голмайсторът в Серия А за 2021 година подписа с "бианконерите" за четири години и половина, като в Торино се очаква да прибира по 7 милиона евро на сезон.

Ювентус ще заплати на Фиорентина сумата от 70 милиона евро, която ще бъде изплатена на траншове в следващите три години. 10 милиона от тази сума са под формата на бонуси, а цели 11 милиона ще влязат в джоба на агента на Влахович.

Душан Влахович ще облече фланелката с номер 7 в тима, която преди беше притежание на носителя на 5 "Златни топки" Кристиано Роналдо. Португалецът напусна Ювентус през лятото и освободи седмицата, която сега ще бъде на гърба на Влахович.

Новият нападател на Ювентус е едва на 22 години и е считан за един от най-талантливите нападатели в света. Той започва кариерата си в сръбския Партизан (Белград), където дори е съотборник с Валери Божинов. Влахович и Божинов споделят обща съдба, след като и Божинов прави трансфер от Фиорентина в Ювентус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички