Интер все още дължи пари по сделката с Манчестър Юнайтед


Интер все още дължи пари по сделката с Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1170 0

След трансфера си от Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку започна нов живот в Италия при наставника Антонио Конте. Белгиецът е водещ играч в тима на Интер и допринесъл за първото място на отбора със своите 18 гола в 23 мача.

След две години при "червените дяволи" белгиецът замина за Интер в сделка, за която се смята, че струва толкова, колкото тази, която доведе Лукаку на Олд Трафорд. Според Corriere dello Sport, Интер все още дължи на Манчестър Юнайтед огромната сума от 50 милиона евро от трансфера, въпреки първоначалното споразумение, постигнато преди почти две години.

Италианското издание твърди, че през този сезон е задействана клауза в договора между двата клуба, но не е извършено плащане на Юнайтед, което би им позволило да поискат цялата останала такса на една вноска. Твърди се, че Интер е бил силно ударен от последиците от икономическия аспект от кризата Covid-19, поради което италианският клуб не е в състояние да плати на този етап.

Манчестър Юнайтед ще се стреми да разреши проблема колкото се може по-скоро, тъй като тези свежи пари несъмнено биха помогнали на плановете им за летни трансфери.

Corriere dello Sport също продължава да спекулира как Юнайтед са готови да правят компромиси - според съобщенията те са готови да се откажат от останалите средства, за да подпишат с Милан Скриниар или Лаутаро Мартинес като безплатен трансфер.

А каква любопитна история разказа Рио Фърдинанд, прочетете ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички